Beeldexposure is een site voor fotografen met inspirerende fotografie en ook graag hun werk en verhalen willen delen met anderen. Dus ook een site voor fotografen die geïnspireerd willen worden door anderen!

 

NIEUWS

hamburg reeperbahn | © peter van tuijl

Beste Bezoeker,

Op deze website vind je informatie over mijn werkzaamheden als docent, mentor, bespreker en analist fotografie. Ook jureer ik fotowedstrijden.

Jarenlang werkte ik in het onderwijs, bijna 30 jaar als eindverantwoordelijk schoolleider. In die periode gaf ik nog steeds een aantal lessen omdat overdracht van kennis en vaardigheden mijn lust en leven is. Nu leef ik me uit in de cursussen en alles wat daarmee samenhangt. Op deze site vind je een scala aan werkzaamheden die ik met veel plezier doe. Ik wil anderen helpen hun talenten op fotografisch gebied verder te ontwikkelen. Kijk rond en laat me weten als ik iets voor jou en/of je fotoclub of groep kan betekenen. En als er vragen zijn dan kun je me mailen of bellen.

 

Op deze openingspagina plaats ik ter inspiratie regelmatig nieuwe fotografische zaken die de moeite waard zijn. Dus ik zie je graag nog eens terug op deze site.

 

Peter van Tuijl, fotograaf & mentor

KIJK OOK OP MIJN INSPIRATIEBLOG

ESCAPE

Voor ESCAPE werd ik geïnspireerd door een bundel van Stephen King.

HOME FOTOPETERVANTUIJL

 

PETER VAN TUIJL coaching - inspiratie - workshop - lezing - mentoraat - cursus

foto's achtergrond  Peter van Tuijl