Beeldexposure is een site voor fotografen met inspirerende fotografie en ook graag hun werk en verhalen willen delen met anderen. Dus ook een site voor fotografen die geïnspireerd willen worden door anderen!

 

INDIVIDUELE BEGELEIDING en COACHING OP MAAT

 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kiest voor een persoonlijke begeleiding of coaching. De een wil graag met een coach praten en feedback krijgen over een serie (in wording), een ander wenst zijn/haar beeldstijl met hulp van een coach verder te ontwikkelen. Ook kan het zijn dat iemand met een persoonlijke coach 'in gesprek wil' de focus wil leggen op creatieve en/of inhoudelijke kant van de fotografie. Of gewoon een kort contact en steuntje in de rug om eventuele 'onzekerheden' te ontzenuwen.

 

Zoveel verschillende redenen betekenen ook dat de wens en idee├źn van de fotograaf met betrekking tot de begeleiding/coaching voorop staat. In een eerste contact, dat doorgaans telefonisch kan, komt dat aan de orde. Als het er naar uitziet dat het traject enkele maanden of langer gaat duren hecht ik aan een intakegesprek waarin ook daadwerkelijk fotomateriaal wordt bekeken. Vaak kan er daarna voor een flinke periode volstaan worden met een digitale begeleiding. Daarin worden verschillende vormen van digitale ondersteuning gehanteerd (video, skype, e-mail e.d.). De afsluiting van een traject zal doorgaans weer in een direct contact gebeuren.

 

Als je het idee hebt dat ik je fotografisch verder kan helpen, neem dan contact met me op via het contactformulier, e-mail of telefonisch.

CONTACT info@fotopetervantuijl.nl of telefonisch 06 51 08 33 26

DIGITALE FOTO REVIEW

 

Je kunt me een serie foto's sturen waarover je feedback wilt hebben. De serie bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 foto's. De foto's stuur je in lage resolutie (jpg, 300 dpi, kortste zijde 10 cm) per e-mail naar me toe. Geef de fotobestanden de volgende namen: fotografennaam_serienaam_serienummer.jpg (voorbeeld tuijl_arbeid adelt_01.jpg, tuijl_arbeid adelt_02 etc.

In je mail schrijf je iets over jezelf en over de serie. Bovendien schrijf je welke specifieke vragen je voor me hebt.

Ik behandel de review binnen 14 werkdagen en als dat om redenen niet lukt krijg je daarover bericht.

Als ik je de feedback (via tekst, video of anderszins) stuur, vraag ik je of de serie met een kort commentaar op deze website mag worden gepubliceerd, ter lering voor anderen!

 

Aan de review zijn geen kosten verbonden.

we are together in BRIGHTON` |  alle foto's op deze pagina peter van tuijl

COACHING groepen & individueel

VOOR GROEPEN MENTORAAT - COACHING

 

Mijn hart voor het onderwijs en mijn jarenlange ervaring daarin als docent en eindverantwoordelijk schoolleider zet ik graag in om andere fotografen te begeleiden bij hun verdere fotografische ontwikkeling. Met veel plezier begeleid ik vanaf begin jaren negentig groepen fotografen in mentoraten.

Het mentoraat bestaat uit een groep van 8 tot 12 personen. Veel aandacht voor de individuele opdrachten maar tegelijkertijd is het leren van en met elkaar in de groep van grote waarde. Fotogroepen die bij de Fotobond [het centrum voor de vrijetijdsfotografie] zijn aangesloten kunnen daarvoor, onder voorwaarden, een subsidie krijgen.

 

Klik hier voor een wat uitgebreidere beschrijving

KIJK OOK OP MIJN INSPIRATIEBLOG

HOME FOTOPETERVANTUIJL

PETER VAN TUIJL coaching - inspiratie - workshop - lezing - mentoraat - cursus

foto's achtergrond  Peter van Tuijl